Junioren wedstrijd 7 oktober Bekaro v Ducks/RCE/Wallaby’s 57 -7

Verslag door Rens van de Wetering

Vandaag stond de wedstrijd tegen Bekaro op het programma.

We vertrokken in de ochtend om 9:30 richting Roosendaal. Nadat we waren omgekleed en een goede warming-op hadden gehad kon de wedstrijd dan echt beginnen. We begonnen redelijk de eerste paar minuten waar de tackles toch wel wat beter mochten. Helaas kregen we wel een paar try’s tegen.

Je zag dat we steeds beter in de wedstrijd kwamen; de tackles gingen veel beter en support lopen ging goed. En dit zag je ook goed aan communicatie, want toen werd er afgesproken dat Jasper de bal uit de scrum zou pakken en ging rennen over de blind side. Hierdoor kon Jasper een mooie run maken en daaruit score. De conversie werd ook gescoord. Bij de rust stond het 27-7

In de 2e helft begonnen we helaas zonder Thomas en Florian die beide geblesseerd er af gingen. Dus stonden we met 14 tegen 15. We speelden wel goed. Vooral in de laatste 10 minuten waar Douwed, Luca en Jasper hele goede runs hadden en waar Douwed en Luca elkaar heel goed aan het supporten waren.

Helaas leiden dit tot geen Try’s terwijl Bekaro wel bleef scoren.

Die we wel verdiend hadden.

Helaas hebben we de wedstrijd verloren 57-7 , maar hebben we wel goed gespeeld en worden we steeds meer een team met zijn allen.

Een reactie plaatsen