Laatste wedstrijd van het seizoen

14-4-2018

Vandaag ging de reis met 14 spelende jongens naar Hoek van Holland.
De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen.

Het was even puzzelen met de posities, onze vaste kicker David speelde niet mee, dus op de vraag wie er wilde en kon kicken, antwoorde Matz ;” ja..ik wil dat best proberen, ik kan het een beetje” . Dus even inkicken voor de wedstrijd en gaan met die banaan.
We moesten met een volledige scrum spelen, dus heeft onze vaste winger Sybrand de taak van nr.8 op zich genomen en pushte alsof zijn leven er van af hing.

The Hookers openden de wedstrijd met 2 tries vlug achter elkaar met 1 conversie….oke..we zijn wakker…kom op…en jawel daar ging Tijs onze eerste try. Maar the Hookers lieten het niet zomaar gebeuren en maakten weer een try met conversie.
Maar Max zou Max niet zijn als die zijn snelheid en draaikunsten niet in zou zetten en scoorde 2 tries, waarbij Matz beide conversies benutte.

Toen was er even een slagveld 3 spelers van ons werden even uitgeschakeld….Koen kon al snel het spel weer hervatten, maar Florian de fullback en Mauro het beest en tackle wonder de flanker gingen toch echt het veld af…ook ging later Jamari de winger er af door een vervelend ijsbeentje…

2 spelers van the Hookers namen hun plekken in. Superfijn dat dit kan.
Maar helaas maakte the Hookers toch een try.
Stand bij rust 24-24

In de tweede helft gingen de scores om en om…
Mauro en Jamari konden het niet aan om langs de kant te blijven…zetten hun pijn aan de kant en gingen toch weer meer doen.
Tijs en Max benutten hun snelheid en haalden er nog een paar tries uit. Ze liepen fijn door tot onder de palen, waardoor Matz fijn tussen de palen kon kicken.
Eindstand 57-50 voor ons!!!

Echt alle jongens hebben kei hard gewerkt en goed verdedigt, er werden mooie acties vertoond, het was een genot voor het publiek

Het was een fijn seizoen met ups and downs, maar we hebben allemaal veel geleerd en ook plezier gehad! Super fijne samenwerking tussen de Ducks en Rugby Club Eindhoven.
Ouders bedankt voor het brengen van je kind en de support langs de lijn

Ik denk dat ik namens de gehele staf mag spreken dat we TROTS mogen zijn op wat we bereikt hebben!! En super TROTS op de jongens die dit hebben laten zien.

foto van Rugby Club Ducks.

Een reactie plaatsen