Info

Onze club:

RC Ducks is een kleinschalige en laagdrempelige club voor jong & oud waarbij iedereen welkom is! Hierdoor heerst er een familiaire, gemoedelijke en gezellige sfeer tussen de leden.

De club wordt gedragen door zijn leden en enthousiaste vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat er genoeg aandacht is voor zowel de individuele ontwikkeling als voor de groei van het team.

Naast het aanbieden van een plezierige sportomgeving vinden wij het bij RC Ducks belangrijk dat leden zich spelenderwijs ontwikkelen op het gebied van discipline, teamgevoel en respect voor de sport rugby.

Tevens organiseert RC Ducks naast de rugby trainingen allerlei activiteiten om de sfeer te verhogen en ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt binnen de club. Enkele voorbeelden hiervan zijn;  Jaarlijks een Halloween feest, WK rugby kijken en familie toernooien.

Benieuwd naar wat rugby zo leuk maakt? Kom dan eens langs om kennis te maken. Voor meer informatie neem dan contact op via jeugdcoordinator@rcducks.nl. Of kijk met een klik op de knop hieronder voor wanneer de volgende proeftraining in de agenda staat.

Agenda

Natuurlijk mag je ook gewoon een keer langs komen indien je toch in de buurt bent.

Ter info: er is ook een mogelijkheid voor een proeftraining. Een leuke start om kennis te maken met de mooie sport die rugby heet. Interesse? Klik op de knop hieronder voor meer info.

Proeftrainen