Colts (16 – 17 jaar)

Colts – Seizoen 2022-23 – Geboren 2005-06

De Colts is de oudste jeugdcategorie bij het rugby. Zij spelen in een reguliere competitie. Er wordt 15 v 15 gespeeld op een heel rugbyveld. Bij de Colts worden bijna dezelfde regels gehanteerd als bij het senioren-rugby. Onze Colts vormen samen met RFC Oysters, VETS en RC Tilburg een clusterteam.

Competitiestanden

Colts trainingstijden – Boxtel:

Trainingstijden

 

Colts gezamenlijke trainingen:

De gezamenlijke trainingen vinden plaats op dinsdagavonden van 20:00 tot 21:30. In verband met de clustersamenwerking met RFC Oysters en VETS zullen gezamenlijke trainingen om en om plaatsvinden in Boxtel, Valkenswaard en Oisterwijk. De gezamenlijke trainingen worden nog ingepland. Voor exacte informatie neem contact op met de Colts manager. Op donderdagen trainen de colts mee met de senioren in Boxtel.

 

Colts wedstrijdinformatie:

De Colts spelen op zaterdagen tussen 1 en 2 uur ’s middags. In verband met de clustersamenwerking met RFC Oysters zullen thuiswedstrijden om en om plaatsvinden in Boxtel en Oisterwijk. Alle thuiswedstrijden die in Boxtel gepland staan zullen in de agenda staan.

 

Klik op agenda en selecteer de categorie ‘Colts’ voor datums en tijden omtrent de wedstrijden en trainingen van de Colts.

Agenda

 

Heeft u nog vragen?

Willemijn Wijdenes : Team Manager Colts

Telefoon: 06-24725770

E-mail: colts@rcducks.nl