Junioren (14 – 15 jaar)

Junioren – Seizoen 2022-23 – Geboren 2007-08

De Junioren is de tweede jeugdcategorie die in een reguliere competitie speelt. Er wordt 15 v 15 gespeeld op een volledig rugbyveld. In verband met de veiligheid zijn er slechts enkele kleine aanpassingen van het spel in vergelijking met senioren-rugby. Onze Junioren vormen samen met RFC Oysters en VETS een clusterteam.

Competitiestanden

Junioren trainingstijden – Boxtel:

Trainingstijden

 

Junioren gezamenlijke trainingen:

De gezamenlijke trainingen vinden plaats op donderdagavonden van 19:30 tot 21:00. In verband met de clustersamenwerking met RFC Oysters en VETS zullen gezamenlijke trainingen verdeeld plaatsvinden in Boxtel, Valkenswaard en Oisterwijk. Voor details over locaties van gezamenlijke trainingen neem contact op met de team manager van de Junioren.

 

Junioren wedstrijdinformatie:

De Junioren spelen op zaterdagen om 12 uur ’s middags. In verband met de clustersamenwerking met RFC Oysters en VETS zullen thuiswedstrijden om en om plaatsvinden in Boxtel, Oisterwijk en Valkenswaard. Alle thuiswedstrijden die in Boxtel gepland staan zullen in de agenda staan.

 

Klik op agenda en selecteer de categorie ‘Junioren’ voor datums en tijden omtrent de wedstrijden en trainingen van de Junioren.

Agenda

 

Heeft u nog vragen?

Kindergeneeskunde - Spijkenisse Medisch Centrum

Klaartje van der Burgt: Manager Junioren

Telefoon: 06-41186311

E-mail: junioren@rcducks.nl