Junioren (14 – 15 jaar)

Junioren – Seizoen 2020-21 – Geboren 2005-06

De Junioren is de tweede jeugdcategorie die in een reguliere competitie speelt. Er wordt 15 v 15 gespeeld op een volledig rugbyveld. In verband met de veiligheid zijn er slechts enkele kleine aanpassingen van het spel in vergelijking met senioren-rugby. Onze Junioren vormen samen met RFC Oysters een clusterteam.

Trainers \ Coaches Junioren:

Kindergeneeskunde - Spijkenisse Medisch Centrum

Arne Zimmerman

 

Junioren trainingstijden – Boxtel:

Trainingstijden

 

Junioren gezamenlijke trainingen:

De gezamenlijke trainingen vinden plaats op donderdagavonden van 19:30 tot 21:00. In verband met de clustersamenwerking met RFC Oysters zullen gezamenlijke trainingen verdeeld plaatsvinden in Boxtel en Oisterwijk. De gezamenlijke trainingen worden nog ingepland. Houd de agenda in de gaten om deze datums niet te missen.

 

Junioren wedstrijdinformatie:

De Junioren spelen op zaterdagen om 12 uur ’s middags. In verband met de clustersamenwerking met RFC Oysters zullen thuiswedstrijden om en om plaatsvinden in Boxtel en Oisterwijk. Alle thuiswedstrijden die in Boxtel gepland staan zullen in de agenda staan.

 

Klik op agenda en selecteer de categorie ‘Junioren’ voor datums en tijden omtrent de wedstrijden en trainingen van de Junioren.

Agenda

 

Heeft u nog vragen?

Kindergeneeskunde - Spijkenisse Medisch Centrum

Arne Zimmerman: Manager Junioren

Telefoon: 06-86 879 512

E-mail: junioren@rcducks.nl